Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El València CF i el CEIP Lluís Vives, units per l'esforç i el companyerisme
El València CF i el CEIP Lluís Vives, units per l'esforç i el companyerisme
26/10/2018
El València CF i el CEIP Lluís Vives, units per l'esforç i el companyerisme
16 xiquets i xiquetes de 3r a 6é de primària del CEIP Lluís Vives participen en un programa de superació personal i acadèmica impulsat per la fundació València CF
valencia_cf_lluis_vives03
valencia_cf_lluis_vives04
valencia_cf_lluis_vives05
valencia_cf_lluis_vives06
Ahir va tindre lloc la primera sessió del programa "Escuela cor Blancinegre" impulsat per la Fundació València Club de Futbol, i que naix amb l'objectiu de fomentar entre l'alumnat valors com el companyerisme, germanor i esforç personal, englobat en l'àmbit de l'esport i l'educació.

En horari escolar l'exjugador del València Club de Futbol Emili Fenoll entrena l'equip dues vegades al mes al camp de futbol Vicente Morera. En aquestos entrenaments l'alumnat no sols aprèn la tècnica esportiva, sinó que també es diverteix, millora l'autoestima, treballa en equip i eleva la seua expectativa personal i educativa.

En paral·lel a l'aula els tutors fan seguiment de l'evolució de cada alumne, i les famílies també s'impliquen en el programa a través d'una tutoria individualitzada.

A més, el programa de la Fundació sufraga els equipatges, els tornejos interescolars i convoca un concurs als 16 equips que conformen els programes dels diferents municipis per reconèixer l'evolució.
En paraules del Director del Centre Lluís Vives, Xavi Madramany, "Aquest és un gran projecte de companyerisme, germanor i esforç personal, englobat en l'àmbit de l'esport i l'educació. Tots els alumnes que participen estan per mèrits acadèmics, per millorar comportament i per a poder continuar amb el projecte han de mantenir el seu nivell acadèmic o millorar, aixi com el seu comportament ha de ser exemplar. En el moment fallen una de les coses es dona part i es trau targeta groga"

A la primera sessió d'entrenament, van assistir la regidora d'educació de l'Ajuntament de Silla Raquel Sánchez i el regidor d'Esports Felipe García, així com el coordinador d'activitats inclusive de la Fundació València Club de Futbol.

La Regidora d'Educació, Raquel Sánchez, ha volgut agrair a la Fundació València Club de Futbol i a l'escola "que enceten el projecte a Silla per treballar la motivació i les emocions i la igualtat d'oportunitats des de l'àmbit escolar, un programa que sumem al programa municipal d'inclusió de la infància"

Per altra banda, Felipe Garcia regidor d'Esports, ha destacat que "estem oberts a col·laborar amb programes esportius i amb una Fundació, com la del VCF que fomenta els valors de cooperació, equip i superació"
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167