Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > JORNADA EMPRESARIAL SOBRE ELS BENEFICIS DE L'OCUPACIÓ DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL
 JORNADA EMPRESARIAL SOBRE ELS BENEFICIS DE L'OCUPACIÓ DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL
24/10/2018
JORNADA EMPRESARIAL SOBRE ELS BENEFICIS DE L'OCUPACIÓ DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL
Aquest dissabte a les 9h al Carmen Valero es parlarà sobre els beneficis que té per a les empreses la contractació de persones amb discapacitat intel·lectual
win-to-win
Plena inclusió Comunitat Valenciana i el Centre Ocupacional Tola organitzen una Jornada amb el títol WIN WIN, on es parlarà dels beneficis que té per a les empreses la contractació de persones amb discapacitat intel·lectual, on “tots guanyen”, empreses i persones amb discapacitat.

La intenció de la jornada és estimular a l'Administració pública, a les empreses i a les associacions empresarials de la importància que té en la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, tenir un lloc de treball al mercat laboral ordinari. Augmenta la seva autoestima i la seva independència. La falta d'aquest per la seva banda, té com a conseqüència l'exclusió social i un major risc de viure en situació de pobresa.

A Espanya viuen aproximadament 180.200 persones amb discapacitat intel·lectual en edat activa amb una taxa d'activitat del 28%, la més baixa d'entre les persones amb discapacitat. La taxa d'atur d'aquest col·lectiu a Espanya és del 45% i de gairebé el 40% a la Comunitat Valenciana.

No obstant això, per a les empreses, la contractació de persones amb discapacitat intel·lectual afavoreix la responsabilitat social, l'acceptació pública de la diversitat i la no discriminació, augmenta el compromís del personal, promou el treball en equip, millora el clima laboral i transforma l'empresa en inclusiva.

La jornada està dirigida al teixit empresarial de la zona, governs locals, personal tècnic dels Ajuntaments i les Administracions públiques dedicats en gestionar l'ocupació i públic en general i reunirà a més d'un centenar de persones.

JORNADA WIN WIN
Data: Dissabte 27 d'Octubre 
Hora: 9.00 hores a 14.00 hores
Lloc: Edifici Multifuncional Carmen Valero, Silla
Assistents:
Antonio Ragui, Director General de Diversitat Funcional
Vicente Zaragozá, Alcalde de Silla
Mario Port, President Plena inclusió CV
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167