Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla s'adhereix al Pla Edificant de la Conselleria d'Educació
Silla s'adhereix al Pla Edificant de la Conselleria d'Educació
18/10/2018
Silla s'adhereix al Pla Edificant de la Conselleria d'Educació
Aquest pla suposa una inversió total d'1.592.866,1€
LLUIS VIVES
El Ple Ordinari de l'Ajuntament de Silla, celebrat el mes de setembre, va aprovar per unanimitat l'adhesió al Pla de Cooperació Edificant de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Aquesta adhesió suposarà huit intervencions entre creació, adequació i reforma per a quatre centres educatius del municipi.

El passat mes d'octubre la Generalitat Valenciana va anunciar un pla de cooperació per valor de 700 milions d'euros per a la construcció, adequació i reforma de col·legis i instituts de la Comunitat Valenciana. El Pla Edificant té com a objectiu construir 200 nous centres educatius i reformar altres 500 fins a 2019. A més de les peticions que es reben per part dels ajuntaments, la Generalitat donarà prioritat a la construcció de 24 col·legis integrats en barracons i més de 100 amb aules prefabricades, recollits en una llista realitzada en 2016.

L'Ajuntament de Silla, a través de la regidoria d'Educació ha sol·licitat la inclusió en el programa de quatre inversions en els centres públics d'educació Infantil i Primària Sant Roc, El Patí, Reis Catòlics i Lluís Vives.

Concretament, gràcies a aquest pla, es rehabilitara el pavelló aulari infantil, i s'implementarà un ascensor a l'edifici de primària del CEIP Sant Roc, es remodelaran els serveis higiènics de la zona infantil i pati exterior i s'instal·larà una coberta al pati del CEIP el Patí, s'adequara el sistema de calefacció i cuina i es renovarà la xarxa elèctrica al CEIP Reis Catòlics, i per últim, es rehabilitara de forma integral l'edifici del CEIP Lluís Vives, a més d'implantar-se un nou ascensor.

La regidora d'Educació de l'ajuntament de Silla Raquel Sánchez, ha afirmat que l'adhesió a aquest programa per part de l'ajuntament "significa que assumim l'execució de les obres amb pressupost de la Generalitat; un esforç econòmic i de treball coordinat per les administracions autonòmica i local per deixar els centres educatius en unes condicions dignes i de qualitat per a l'educació dels nostres xiquets i xiquetes".

Entrada válida desde el Jueves 4 al Sábado 6 de Julio. Incluye acampada en los campings A o B.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167