Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Cinquena sessió del SOMIEM SIlla amb l'Associació Cultural Amics de la Poesia
Cinquena sessió del SOMIEM SIlla amb l'Associació Cultural Amics de la Poesia
04/10/2018
Cinquena sessió del SOMIEM SIlla amb l'Associació Cultural Amics de la Poesia
La Regidoria de Participació facilita que el veïnat delibere per fer propostes de millora per al poble
IMG_20181003_115650_194

Dilluns passat va tindre lloc la cinquena sessió del programa SOMIEM Silla per a la qual l’Associació Cultural Amics de la Poesia va obrir les seues portes. El programa SOMIEM Silla està impulsat per la Regidoria de Participació on, mitjançant sessions dinàmiques i obertes a tothom als espais de les associacions del poble, la ciutadania pot participar i influir en les polítiques públiques.

 

En cada sessió, una associació diferent obri els seus espais al veïnat per deliberar i recollir informació i propostes al voltant del nostre municipi per tal d'exposar les prioritats del veïnat. D'aquesta forma es pretén construir un coneixement col·lectiu que fonamente les decisions polítiques, decisions que han d'estar basades en les prioritats de la societat civil de Silla i connectades en pro del bé comú.

 

El desenvolupament de la sessió va tindre un clima molt amè en el qual la cultura i, més concretament la poesia, van ser les protagonistes. Les persones assistents van destacar la capacitat del col·lectiu per difondre i promocionar la cultura i el nom de Silla per tot arreu, fent al·lusió als beneficis de la poesia en transversalitzar-se en altres modalitats culturals. Alhora, es va remarcar la tasca social i educativa amb caràcter intergeneracional que es realitza fent ús de la poesia des de la joventut fins a la gent major.

 

A la sessió també es va parlar de la necessitat de revisar el conveni amb l’Ajuntament i es va proposar que aquest desenvolupe un programa d’assessorament a les entitats i col·lectius municipals en qüestions relatives a la gestió i comunicació associativa. Així mateix, es va proposar portar endavant un recital de poesia en llengua dels signes i fomentar la cultura poètica en la joventut mitjançant el rap. Totes aquestes propostes poden consultar-se fent clic ací.

 

La propera sessió del programa SOMIEM Silla tindrà lloc el pròxim dilluns 15 d'octubre amb l'AMPA del col·legi Reis Catòlics a l'Espai Jove, al Camí de l'AlteróMinisterio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167