Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > CONNECTA MOLÍ: PRIMERA EDICIÓ BECA.MOS PER MAJORS DE 30
CONNECTA MOLÍ: PRIMERA EDICIÓ BECA.MOS PER MAJORS DE 30
02/10/2018
CONNECTA MOLÍ: PRIMERA EDICIÓ BECA.MOS PER MAJORS DE 30
Al mes de setembre hem encetat la primera edició en 25 certificats de Word, Powerpoint i Excel 2010.
foto
logo
logo2
Beca.MOS és un projecte de la Red Conecta (Fundació Esplai), de la que forma part L´Ajuntament de Silla. Aquest projecte s'executa des de la línia d'ocupabilitat i permet a joves i grans ser formats i certificats en el Paquet Office, de manera subvencionada i finançada pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials e Igualtat i Microsoft.


Fundació Esplai ha desenvolupat una metodologia i continguts formatius adequats per apropar aquesta certificació tècnica oficial i de validesa internacional per garantir l'èxit en col·lectius diversos amb molt diferent perfil de competències digitals.


Fins al moment, a Connecta Molí només s'havia oferit certificacions a joves menors de 30, però com a novetat, aquest any hem vist la necessitat d'ampliar les beques, amb l'objectiu de millorar l'ocupació no sols dels joves sinó dels majors, introduint un element diferenciador al seu currículum que acredite les seues competències digitals.


Al mes de setembre hem encetat la primera edició en 25 certificats de Word, Powerpoint i Excel 2010.


La segona edició 18-19 BECA.MOS>;30 tindrà lloc novament al juny, juliol i setembre.


El període de matrícules finalitzarà el desembre de 2018 i tindran preferència els col·lectius amb dificultat d'inserció sociolaboral.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167