Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla renova el conveni amb el Centre Ocupacional Tola.
L'Ajuntament de Silla renova el conveni amb el Centre Ocupacional Tola.
02/10/2018
L'Ajuntament de Silla renova el conveni amb el Centre Ocupacional Tola.
Amb aquest conveni es fomenten activitats que promouen la inclusió i els recursos per a la vida independent i d'oci de les persones amb diversitat funcional.
Conveni_Tola
L'Ajuntament de Silla ha signat amb el centre ocupacional TOLA el conveni de col·laboració destinat a fomentar activitats que promouen la inclusió i els recursos per a la vida independent i d'oci de les persones amb diversitat funcional.

En aquest conveni de col·laboració amb el centre ocupacional, el Consistori dota de la quantitat de 3.000 euros per a fer front a les despeses en manteniment de la seua activitat durant el present exercici com la promoció de les activitats adreçades a la plena inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual, i que no estiguen subvencionades per altres organismes.

L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha sigut l'encarregat de signar el conveni que també ha rubricat el director del centre ocupacional, Vicent Josep Ramón Ferrer.

Segons ha explicat la regidora de Benestar Social, Trini Martínez, "És imprescindible fomentar acords que permeten dur a terme activitats que promouen la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual, des de l'Ajuntament, valorem molt positivament la tasca que es du a terme des del Centre Ocupacional Tola, per aquest motiu, ens comprometem en col·laborar amb tot allò que estiga al nostre abast".
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167