Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla adquireix un nou vehicle per a Guarda Rural
L'Ajuntament de Silla adquireix un nou vehicle per a Guarda Rural
01/10/2018
L'Ajuntament de Silla adquireix un nou vehicle per a Guarda Rural
L'Ajuntament ha adquirit, un vehicle 4x4 per facilitar el servei de vigilància rural en el terme municipal del municipi.
Guarda_Rural
Guarda_Rural

L’alcalde de Silla Vicente Zaragozá i el Regidor d’Agricultura Felipe García, han recepcionat un nou vehicle 4x4 que ajudarà al cos de la Guarda Rural en la seua tasca d’evitat robatoris en els camps així com en la preservació del medi ambient.

En la recepció, l'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha volgut destacar com l'Ajuntament de Silla treballa intensament per millorar els serveis agraris, en col·laboració amb el Consell Local Agrari.

D'altra banda, el regidor d'Agricultura, Felipe García, ha comentat que “afavorir i millorar la vigilància i policia rural; conservar els camins i les vies rurals, i, en general qualssevol altres serveis d'interès general agrari és una de les nostres prioritats, ja que els beneficis, repercuteixen en tota la ciutadania”

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167