Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > I Porrot Jove de Narrativa de Silla
I Porrot Jove de Narrativa de Silla
01/10/2018
I Porrot Jove de Narrativa de Silla
A aquest concurs pot participar l'alumnat de 6é de primària, 4t de l'ESO i 2n de batxillerat, és a dir, l'alumnat que cursa l'últim any de cada cicle. Així tots tenen l'oportunitat de poder participar-hi en cada cicle.
XXIX SETMANA DE LES LLETRES VALENCIANES_v05 (5)-1

L’Ajuntament de Silla, a través de la Regidoria de Normalització Lingüística i Educació, convoca el I Porrot Jove de Narrativa per promoure l’ús literari del valencià dins de l’àmbit escolar del municipi de Silla, el qual se subdivideix en tres categories: Primària, Secundària i Batxillerat.

 

A aquest concurs pot participar l’alumnat de 6é de primària, 4t de l’ESO i 2n de batxillerat, és a dir, l’alumnat que cursa l’últim any de cada cicle. Així tots tenen l’oportunitat de poder participar-hi en cada cicle.

 

Cada alumne o alumna pot presentar un treball de temàtica lliure, original, inèdit i en valencià i el col·legi o institut escollirà dos treballs per classe que seran les narracions que haurà de presentar al Servei de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Silla abans del 31 d’octubre.

 

Els treballs seleccionats s’enviaran, de forma anònima, als membres del Jurat que està compost per persones de reconegut prestigi dins del món educatiu i que han estat triats pels diferents col·legis i instituts de Silla.

 

Els membres del Jurat d’aquest I Porrot Jove de Narrativa són: Francesc J. López, Núria Molons, Asunción M. García, Eduard Pastor i Xavier Gomis. Aquestes persones valoraran la creativitat i la coherència dels escrits.

 

El lliurament d’aquests porrots es farà públic en la gala de la XXIX Setmana de les Lletres Valencianes juntament amb els altres porrots d’honor.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167