Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > ‘El gos és teu, la caca també' tractar d'erradicar els excrements de gos als carrers del
‘El gos és teu, la caca també' tractar d'erradicar els excrements de gos als carrers del
19/09/2018
‘El gos és teu, la caca també' tractar d'erradicar els excrements de gos als carrers del
En aquesta campanya es recorda al veïnat l'obligatorietat de recollir les caques del gos, i que no complir la norma suposa una sanció de 100 €.
cacasdef

‘El gos és teu, la caca també’ és l'eslògan triat per a la nova campanya promoguda per l'Ajuntament de Silla amb la finalitat de sensibilitzar la ciutadania i tractar d'erradicar els excrements als carrers del municipi.


L’ Ajuntament de Silla, a través de la Regidoria de Benestar Animal, ha començat la campanya ‘El gos és teu, la caca també’, una acció que pretén erradicar la presència d’excrements canins als carrers del nostre poble.

Aquesta iniciativa arriba després de múltiples activitats de conscienciació dutes a terme per la Regidoria de Benestar Animal, com les xarrades i els tallers als centres educatius, l’organització del I Congrés del Benestar dels Animals de Companyia i les diferents accions englobades dins del programa “Si tens un gos, sigues cívic”

En la campanya també es recorda als veïns i veïnes que la multa per no arreplegar els excrements de les mascotes és de 100 euros, però, a més, des del consistori insisteixen que la idea és que tota la ciutadania puga gaudir d'una ciutat neta.

Per a portar a terme aquesta campanya d'informació, sensibilització i denúncia amb l'objectiu d'afrontar un dels grans problemes de neteja en la ciutat, com és l'abandonament d'excrements canins per part dels seus amos, des d’avui, un dispositiu policial de paisà recorrerà les zones amb major nombre de denúncies veïnals i en les quals es detecta un major nombre d'excrements canins abandonats.

L’alcalde de Silla i regidor de Benestar Animal, Vicente Zaragozá, ha destacat que «Després d’esgotar totes les vies amb múltiples accions de conscienciació, encara que hem aconseguit que baixe el nombre de persones amb comportaments incívics, és necessari donar un pas més i sancionar aquells que no complisquen la norma. Posarem totes les mesures oportunes al nostre abast per erradicar aquest problema que paguem justos per pecadors.»

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167