Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El renovat parc de la Bega s'obri al públic.
El renovat parc de la Bega s'obri al públic.
17/09/2018
El renovat parc de la Bega s'obri al públic.
L'Ajuntament continua treballant en la millora dels parcs municipals.
Parc_Bega
Parc_Bega
Parc_Bega
Parc_Bega

La Regidoria d'Urbanisme, Territori i Infraestructures de l'Ajuntament de Silla, continua amb el seu compromís de millorar tots els parcs i el pròxim dimecres reobrirà al públic un dels parcs de la Bega, concretament, el que es troba situat enfront del CEIP Sant Roc, després que durant l'estiu s'haja renovat per complet.


L'actuació ha constat d'una nova pavimentació i la instal·lació de nous jocs infantils, i que han estat escollits amb l’assessorament de l’Associació de pares i mares de xiquets i xiquetes amb Trastorn Mixt del Llenguatge Receptiu-Expressiu o amb Trastorns Generalitzats del Desenvolupament TEAyudamos Silla, amb la finalitat de garantir que aquestos son accessibles per a qualsevol infant.


Aquesta intervenció al parc de la Bega, es suma a les ja realitzades al parc de la senyoria, el parc del Molí de Magalló, el parc de la Torreta, el parc de Sant Roc, el parc de la plaça Manuel Sanchis Guarner i el situat al costat del Multifuncional, amb la intenció de l'Ajuntament de millorar i reacondicionar tots els parcs del municipi.


Pròximament i continuant en la línia de millora i renovació dels parcs infantils del municipi, com per exemple, es renovaran aquells parcs on siga necessària una intervenció.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167