Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Rècord de xecs de material escolar expedits i distribuïts per l'Ajuntament de Silla
Rècord de xecs de material escolar expedits i distribuïts per l'Ajuntament de Silla
10/09/2018
Rècord de xecs de material escolar expedits i distribuïts per l'Ajuntament de Silla
La Regidoria d'Educació ha repartit un total de 2071 xecs de material escolar entre les famílies de Silla.
Xecs_2018
Xecs_2018
Xecs_2018

El curs 2018-2019 comença amb un rècord de xecs de material escolar expedits i distribuïts per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Silla.

Concretament, han estat repartits 2.071 xecs de 30 euros, amb els quals les famílies de Silla beneficiades podran bescanviar a les papereries locals adherides al programa per material escolar bàsic com per exemple, llibretes, llapisseres, bolígrafs...

Aquesta iniciativa d'àmbit municipal, que suposa una inversió de 62.130 euros del pressupost, ha estat dirigida a afavorir les famílies empadronades a Silla, té com a objectiu sufragar accions educatives centrades en l'aprenentatge significatiu a través de projectes d'innovació educativa en l'etapa d'infantil i per a l'adquisició de material escolar i/o llibres de lectura de primària i secundària, i al seu torn proporcionar ajuda econòmica per al curs 2018-2019.

Raquel Sánchez, regidora d'Educació de l'Ajuntament de Silla, ha destacat que "El Xec de material escolar, afavoreix a les famílies i ajuda al creixement de l'economia local. Aquesta acció conjuntament amb el programa de reutilització de llibres Xarxa Llibres que a Silla tenim des de fa ja tres cursos implantats a tots els centres educatius, fan que la tornada a l'escola siga molt més fàcil per a les famílies".

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167