Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla rep una subvenció de 5.000€ per al foment de la Participació Ciutadana, la Transparència i l'accés a la informació pública.
Silla rep una subvenció de 5.000€ per al foment de la Participació Ciutadana, la Transparència i l'accés a la informació pública.
05/09/2018
Silla rep una subvenció de 5.000€ per al foment de la Participació Ciutadana, la Transparència i l'accés a la informació pública.
Es subvencionaran, entre altres, les despeses relacionades amb la III Enquesta Popular i la xarxa de participació ciutadana SOMIEM Silla
Participació
skatepark
11f48818-23c5-43c5-ab24-13cc2b6038fb

L'Ajuntament de Silla, a través de la Regidoria de Participació encapçalada per Salva Mestre, ha rebut una subvenció de 5.000€ per al foment de la Participació Ciutadana, la Transparència i l'accés a la informació pública. Amb aquesta subvenció se sufragaran, entre altres, les despeses relacionades en la III Enquesta Popular de Silla i amb el programa SOMIEM Silla, activitats que fomenten la participació ciutadana presencial i deliberativa a través del teixit cívic de les associacions i col·lectius del poble.

Aquestes activitats propicien la incidència directa de la societat civil en les polítiques públiques municipals i permeten fomentar el coneixement col·lectiu, així com desplegar mecanismes per conéixer el saber ciutadà a través d'una participació activa per, alhora, transversalitzar-ho i fomentar les decisions polítiques.

El projecte presentat per la Regidoria de Participació de l'Ajuntament de Silla a la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Cooperació i Participació de la Generalitat Valenciana, ha rebut bona puntuació en la valoració del projecte, on s'ha valorat molt positivament el caràcter innovador de les accions, així com l'experiència en altres edicions i experiències participatives i l'existència del Reglament de participació ciutadana de Silla a més de l'ús del valencià com a llengua vehicular.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167