Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Comença el Programa Extraordinari d'Ocupació d'Emergència Social
Comença el Programa Extraordinari d'Ocupació d'Emergència Social
03/09/2018
Comença el Programa Extraordinari d'Ocupació d'Emergència Social
L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá, dóna la benvinguda als 14 operaris i operaries que s'incorporen hui mitjançant aquest programa
Emergència Social
Emergència Social
L'Ajuntament de Silla és conscient de les necessitats socials sorgides per la greu situació econòmica en què es troben nombroses famílies de Silla i per això, un any més ha tornat a posar en marxa un Pla d'Ocupació Municipal d'Emergència Social el qual pretén cobrir necessitats laborals de caràcter temporal i transitori, considerades de caràcter urgent i inajornable durant un període de tres mesos.


Els llocs de treball que ocuparan són preferentment d'operaris/es i peons en general, obrers/es, pintors/es, jardiners/es, agrícoles, electricistes, netejadors/es, sense que aquesta enumeració tinga caràcter tancat, ja que podrà ser ampliada a altres professions o especialitats, en funció de les necessitats municipals.


Entre altres tasques, aquest personal s'encarregarà de la neteja d'embornals i condicionament del nostre poble per preparar-lo per a quan vinga l'època de pluges, i continuar condicionant de nou els nostres polígons.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167