Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > La Regidoria d'Educació distribueix els Xecs de material escolar del 3 al 7 de setembre.
La Regidoria d'Educació distribueix els Xecs de material escolar del 3 al 7 de setembre.
31/08/2018
La Regidoria d'Educació distribueix els Xecs de material escolar del 3 al 7 de setembre.
A partir del dilluns es pot retirar el xec de material escolar al saló de plens (carrer dels Castells)
xecs
Durant la primera setmana de setembre, les famílies sol·licitants del xec de material escolar en primera fase –juny i juliol- poden recollir-lo presentant la sol·licitud o document identificatiu de la mare/pare o tutor legal de l'alumne. En cas de no poder anar, es pot autoritzar a una tercera persona amb el model d'autorització annex (http://www.silla.es/.../doc-atorgament-del-poder-de-represent...).

Els conserges d'Avalem Joves estaran al saló de plens, amb accés pel carrer Castell, a partir del dilluns, a d'11 hores fins a les 14 hores, per distribuir els xecs. La resta de dies es poden recollir en horari de 10 a 14 hores en el mateix lloc.
Els xecs de material escolar (Primària i ESO) es poden bescanviar a les impremtes, quioscos, basars i llibreries conveniades. Les ajudes d'Infantil s'ingressen directament al centre educatiu per a materials o activitats d'aula.

Fins al 14 de setembre es pot sol·licitar aquesta ajuda emplenant el model de sol·licitud http://www.silla.es/educacio/beques-i-ajudes i presentant-lo per registre d'entrada a l'Oficina d'Assistència a la Ciutadania, a la plaça del Mercat Vell.

Els xecs sol·licitats en segona fase –sol·licituds presentades en agost i setembre- es repartiran el 19, 20 i 21 de setembre a la Casa de la Font de la Bàscula (carrer de Sant Josep).
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167