Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > GRAN ÈXIT a la NIT DE SARSUELA OFERIDA PER MAITE ALBEROLA
GRAN ÈXIT a la NIT DE SARSUELA OFERIDA PER MAITE ALBEROLA
05/08/2018
GRAN ÈXIT a la NIT DE SARSUELA OFERIDA PER MAITE ALBEROLA
La soprano Maite Alberola va conquistar al públic amb un repertori ple de peces molt conegudes de sarsuela.
IMG_5220
IMG_5225
IMG_5229
IMG_5237
IMG_5273
IMG_5286
IMG_5291
IMG_5293
La música, sempre ens acompanya en els moments més importants de les nostres vides. I per això, ahir a la nit, la plaça del poble es va omplir de gom a gom per escoltar diverses peces de Sarsuela com araLa del manojo de Rosas, El barberillo de Lavapiés, la Tempranica, entre d'altres, interpretades per la soprà, Maite Alberola, el tenor, Francesco-Pio Galasso, el barítono Carlos Baza, Amparo Pous, al piano i amb la narració de Felicidad Domínguez. Tots cinc varen aconseguir posar en peu el públic present en la plaça, un acte que s'emmarca dins de les activitats programades festes de Silla, organitzades per la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Silla.


L'espectacle, de gènere musical típicament espanyol, va combinar parts parlades, cantades i instrumentals. En definitiva, es va viure una autèntica nit de sarsuela, música nostra, interpretada amb tota la passió i tot el cor per a la nostra gent.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167