Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > "In vivo" ompli la plaça del poble
"In vivo"  ompli la plaça del poble
03/08/2018
"In vivo" ompli la plaça del poble
Amb el concert líric de "In Vivo" començen els grans espectacles a la plaça del Poble
In_Vivo
In_Vivo
In_Vivo
In_Vivo
In_Vivo
In_Vivo
In_Vivo
In_Vivo
In_Vivo
In_Vivo
In_Vivo
In_Vivo
In_Vivo
In_Vivo
In_Vivo
In_Vivo
In_Vivo

Ahir va tindre lloc el primer dels grans concerts de festes programats a la plaça del Poble a càrrec de «In vivo», un gran espectacle musical de quasi dues hores de durada a càrrec d’un grup format per quatre veus líriques que interpreten grans èxits de la història de la música, a més d'altres inèdits.

Ahir 2 d’agost, un nombrós públic va omplir de gom a gom la plaça del poble per gaudir de la gran actuació del grup IN VIVO, un quartet, tribut a Il Divo, format per Néster Martorell (tenor), Juan Ledesma (tenor), Giorgio Celenza (baríton) i Juan Ramón González (tenor), que al seu torn és director i productor del grup. Una actuació que va fer gaudir a tots els assistents, i que va posar el llistó molt alt en aquest tret d'eixida en les actuacions musicals que la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Silla ha preparat per a les Festes del Crist 2018.

IN VIVO és, el grup músic-vocal més rellevant del moment. La Lírica i el Pop es fusionen en perfecta harmonia i el seu resultat fou un xou únic i inigualable en la seua categoria. Quatre grans veus al més alt nivell, units que ens van oferir un concert increïble.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167