Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > CONCLOUEN LES FESTES ALS BARRIS 2018 AMB MAGNÍFIQUES ACTUACIONS ALS DIFERENTS PARCS DE SILLA
CONCLOUEN LES FESTES ALS BARRIS 2018 AMB MAGNÍFIQUES ACTUACIONS ALS DIFERENTS PARCS DE SILLA
02/08/2018
CONCLOUEN LES FESTES ALS BARRIS 2018 AMB MAGNÍFIQUES ACTUACIONS ALS DIFERENTS PARCS DE SILLA
Durant tres dies, els veïns i veïnes de Silla han pogut gaudir de les actuacions d'Isra Maldonado, Emilio Solo, Pau Blanco i el Cifu al Molí de Magalló, al parc de Sant Roc i al parc de l'Alteró, respectivament.
Emilio_Solo
Emilio_Solo
Isra_Maldonado
Isra_Maldonado
El_Cifu
El_Cifu
Pau_Blanco

Ahir va tindre lloc la darrera actuació de la Festa als barris organitzada per la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Silla on els i les assistents van poder gaudir de l'actuació de l'humorista valencià de Purna Teatre, Pau Blanco que va analitzar l'actualitat, amb un toc cínic i amb molt d'humor, fent un repàs del passat, del present, del futur. Tot seguit, va tindre lloc l'actuació del cantautor Valencià "El Cifu" que acompanyat de Ricardo Esteve a la guitarra, Jesus Gimeno a la percussió i Leya com a corista va donar el toc musical a aquesta nit d'estiu.


L'actuació d'ahir, va ser l'última que s'ha programat als nostres barris. La primera actuació va ser la del grup de Marta Martínez i del valencià Isra Maldonado que, amb les seves veus, enamoren des de la primera cançó als veïns i veïnes del Molí de Magalló.


Pel que fa a la festa programada al barri de Sant Roc, aquesta, va estar a càrrec d'Emilio Solo que amb un gran repertori de cançons, influïdes per les balades italianes i el rock'n roll més pur, va despertar entre el públic un sentiment d'afecte i proximitat, actuant d'una manera sublime dalt de l'escenari.


Es donen així per finalitzades les Festes als Barris, que han donat als ciutadans i ciutadanes de Silla l'oportunitat d'amenitzar les nits d'estiu sense la necessitat de desplaçar-se. A partir de hui, 2 d'agost, la festa es trasllada a la plaça del poble.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167