Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > FINALITZEN LES OBRES DE REURBANITZACIÓ DE L'AVINGUDA ALACANT I S'OBRI AL TRÀNSIT
FINALITZEN LES OBRES DE REURBANITZACIÓ DE L'AVINGUDA ALACANT I S'OBRI AL TRÀNSIT
26/07/2018
FINALITZEN LES OBRES DE REURBANITZACIÓ DE L'AVINGUDA ALACANT I S'OBRI AL TRÀNSIT
Demà 27 de juliol, es donen per finalitzades les obres de l'Avinguda Alacant començades el passat 10 maig, complint així el seu període previst d'execució.
Avinguda_Alacant
Avinguda_Alacant
Avinguda_Alacant
Avinguda_Alacant
Avinguda_Alacant
Avinguda_Alacant
Avinguda_Alacant

El projecte, que fou dissenyat pels tècnics de l'ajuntament conjuntament amb la ciutadania a través d'una jornada de participació celebrada el novembre de 2017, contempla l'ampliació de la vorera d'enfront dels edificis amb la disposició d'arbrat d'alineació. A més a més, d'un passeig central enjardinat que arreplega a banda i banda, places d'aparcament en bateria i la remodelació de la zona de gespa que separava la via de servei de la calçada principal de l'avinguda.


Respecte als sentits de circulació, el projecte ha enllaçat la calçada principal amb la prolongació del carrer de Jacinto Benavente, amb un doble sentit de circulació. El flux de vehicles del vial de servei, amb entrada i eixida des de l'avinguda dels Reis Catòlics, ara té un únic sentit de circulació.


Tot i que l'avinguda quedarà hui oberta al trànsit, el mobiliari urbà, tal com bancs, papereres i jardineres no s'instal·laran fins setembre i la plantació dels arbres d'alineació no serà fins octubre.


Més endavant, es contempla la possibilitat de pavimentar el centre de la calçada que actualment és de terra.


El projecte, que comptava amb un pressupost de 170.000 € sufragat íntegrament per la Diputació de València, ha donat lloc a una reordenació amb més il·luminació, més zones verdes i el mateix nombre de places d'aparcament.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167