Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Reunió a Telehorta per a coordinar la realització d'un dels projectes de la convocatòria IMPULSA Silla
Reunió a Telehorta per a coordinar la realització d'un dels projectes de la convocatòria IMPULSA Silla
25/07/2018
Reunió a Telehorta per a coordinar la realització d'un dels projectes de la convocatòria IMPULSA Silla
Agustí Madrigal (membre de Telehorta) i Viktor Navarro (representant del projecte presentat a la convocatòria IMPULSA Silla), acompanyats pel regidor de Cultura, Valentín Mateos, i per la Regidoria de Participació amb la seua tècnica, es reuneixen per establir una col·laboració tant en el procés d'execució del projecte com en la seua posterior difusió per ràdio i televisió.
IMPULSA Silla - Tele Horta (1)
IMPULSA Silla - Tele Horta (3)
IMPULSA Silla - Tele Horta (4)
IMPULSA Silla - Tele Horta (5)
IMPULSA Silla - Tele Horta (6)
IMPULSA Silla - Tele Horta

L’Ajuntament de Silla ha subvencionat, mitjançant la convocatòria del programa IMPULSA Silla 2018, entre altres, el projecte «Cicles de ràdio fets per dones migrants: veus migrants». Aquest projecte persegueix l’apoderament personal i col·lectiu de les dones joves migrants mitjançant l’eina de l’espai radiofònic. L’objectiu és promoure discursos per la diversitat, la igualtat i la convivència, i facilitar un espai de debat i reflexió i, alhora, donar a conèixer un espai tan valuós com les instal·lacions de la ràdio i televisió de Silla.

Ahir, les persones beneficiàries de la subvenció IMPULSA Silla, acompanyats per Valentín Mateos,  regidor de Cultura i Memòria Històrica, i la tècnica de participació ciutadana, es van reunir amb l’associació Telehorta per tal d’acordar com cooperar per poder desenvolupar el projecte.

La reunió va ser molt productiva. Agustí Madrigal, de l’associació Telehorta, i Viktor Navarro, representant del projecte subvencionat per l’IMPULSA Silla, van manifestar interés a establir una col·laboració tant en el procés d’execució del projecte com en la seua posterior difusió per ràdio i televisió.

El cicle de ràdio fet per dones migrants començarà al setembre i comptarà amb la participació de diverses associacions del municipi, potenciant així el teixit associatiu municipal.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167