Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'exaltació a les Cambreres del Crist marca l'inici de les festes 2018
L'exaltació a les Cambreres del Crist marca l'inici de les festes 2018
23/07/2018
L'exaltació a les Cambreres del Crist marca l'inici de les festes 2018
La plaça del Poble va acollir el passat dissabte l'exaltació a les Cambreres, esdeveniment que anuncia el començament de les festes del Santíssim Crist de Silla.
Exaltació_cambreres
Exaltació_cambreres
Exaltació_cambreres
Exaltació_cambreres
Exaltació_cambreres
Exaltació_cambreres
Exaltació_cambreres
Exaltació_cambreres

Abans de l'acte, les autoritats civils, acompanyats per l'Agrupació Musical la Lírica, eixiren des de l'Ajuntament de Silla i van fer una cercavila per arreplegar les cambreres del Crist d'enguany, les senyoretes Immaculada Sánchis i Sonia Requena. Després van tornar a la plaça del Poble on la poeta local Vicenta Benedito i Pons, va ser l'encarregada de dirigir-los unes boniques paraules d'exaltació.


Per concloure l'acte, Paula Santana, qui va fer de mestra de cerimònies, va requerir la presència a l'escenari de la regidora de Festes, Josefina Zaragozá, i de l'alcalde, Vicente Zaragozá. A continuació, va anomenar les cambreres del Crist, Imma i Sonia, que van ser obsequiades amb un pergamí acreditatiu i un ram de flors en record de l'acte.


A continuació, es va dirigir al públic assistent Josefina Zaragozá, que va fer un discurs en pro de les festes i la nostra cultura. A continuació, l'alcalde es va dirigir, a tot el públic assistent desitjant-los bones festes i bon estiu i agraint l'esforç de la Regidoria de Festes que, ha fet un programa ple d'activitats pensat per a tota la ciutadania.


A l'acte van assistir els regidors Felipe García, Trini Martínez, Josep MeleroValentín Mateos junt amb els regidors del PP Visi Carrión, Marcos Zaragozá, Carolina ManzanoSerafín Simeón, el regidor d'Els Verds, Antonio Navarro, i el regidor de C's Juan Fuster.

Després de l'acte, els assistents van poder gaudir de l'actuació de Subcielo.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167