Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Veredicte dels Premis María i José Zaragozá i Rosa Antich
Veredicte dels Premis María i José Zaragozá i Rosa Antich
23/07/2018
Veredicte dels Premis María i José Zaragozá i Rosa Antich
L'acte de lliurament dels premis, està previst per al proper dia 15 de setembre, a les 13 h, a l'IES Manuel Sanchis Guarner.

L'Ajuntament de Silla, mitjançant la Regidoria d'Educació, ha lliurat els premis "Rosa Antich" al millor estudiant de batxillerat, i "María i José Zaragozá" a l'expedient més alt de cicle formatiu de grau superior. En la present edició han sigut les estudiants Irene Arantxa Iborra, María Bellver, i Esther Costa les premiades amb les beques que lliuren les famílies Antich i Zaragozá per a incentivar l'estudi en els joves.


Concretament, el premi Rosa Antich 2018, s'ha atorgat a Arantxa Iborra, qui ha cursat estudis de batxillerat, amb la qualificació global de 9'74 i a María Bellver, qui ha cursat estudis de batxillerat, amb la qualificació global també de 9'72.


Pel que fa al premi María i José Zaragozá 2018, ha recaigut en Esther Costa, qui ha cursat estudis de cicles de Laboratori Clínic Biomèdic, amb la qualificació global de 9'85.

L’acte de lliurament dels premis, està previst per al proper dia 14 de setembre, a les 13 h, a l’IES Manuel Sanchis Guarner.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167