Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla destina 1.182.654€ per a la creació de treball per a joves del municipi
Silla destina 1.182.654€ per a la creació de treball per a joves del municipi
16/07/2018
Silla destina 1.182.654€ per a la creació de treball per a joves del municipi
L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá i el Regidor de Promoció económica Josep Melero han donat la benvinguda als 78 joves del municipi que treballaran durant un any a l'Ajuntament gràcies a aquesta subvenció del Servef
DSC_6893programa avalem silla contractacio de joves
DSC_6896programa avalem silla contractacio de joves
DSC_6978programa avalem silla contractacio de joves
DSC_6947programa avalem silla contractacio de joves
L'estratègia impulsada per l'Ajuntament de Silla per crear ocupació en tots els col·lectius continua obtenint el suport econòmic del Servef, de fet en els primers 5 mesos de l'any 2018 ja s'han aconseguit 2.619.055 euros de subvencions per a diferents programes d'ocupació, més inversió que en els 12 mesos de l'any 2017. Aquestes xifres a l'abast de molt pocs municipis situen a Silla com un dels municipis punters en matèria d'ocupació, i demostren el compromís amb l'ocupació de l'Ajuntament de Silla.


En aquest cas, l'ocupació és per als joves, per poder donar una oportunitat i experiència professional als participants , per la qual cosa es va apostar de forma decidida pel programa AVALEM JOVES fins a aconseguir quasi un milió dos-cents mil euros (1.182.654) i doblar la subvenció de l'any passat (663.401,76 euros) . A més aquestes inversions en les persones revertiran en la millora del nostre poble.


Amb aquesta subvenció es contractaran 78 joves, qualificats i no qualificats entre 16 i 30 anys per un període d'un any. Els joves treballadors cobriran llocs en les diferents àrees de gestió municipal: serveis social, animació ciutadana, policia local, medi ambient, normalització lingüística, promoció econòmica, joventut, educació i atenció al ciutadà.


Els perfils professionals són variats tant per persones dels quals 38 llocs seran per a titulats i 40 per oficis. Entre les titulacions s'incorporen: periodistes, arquitectes, professors, psicòlegs, administració i direcció d'empreses, Dret, cicles formatius d'administració i finances, animació sociocultural i turisme. El personal d'oficis cobriran els llocs de pintors, obrers, conserges, ajudants d'electricistes i personal de neteja.


L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha mostrat la seua satisfacció i ha destacat que "Actualment Silla és un dels municipis per nombre d'habitants que més diners obté per pal·liar l'atur entre els joves. Gràcies a aquestes ajudes, podem millorar, el servei i l'atenció a la ciutadania, a més de donar l'oportunitat als joves de tindre un primer treball".
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167