Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Gran festa d'inauguració del nou Espai Jove del parc de l'Alteró
Gran festa d'inauguració del nou Espai Jove del parc de l'Alteró
09/07/2018
Gran festa d'inauguració del nou Espai Jove del parc de l'Alteró
La joventut ompli el nou Espai Jove del parc de l'Alteró en la seua gran festa d'inauguració.
Inauguració_espai
Inauguració_espai
Inauguració_espai
Inauguració_espai
Inauguració_espai
Inauguració_espai

El passat divendres 6 de juliol va tindre lloc la festa d’inauguració del nou Espai Jove del parc de l’Alteró. A l’acte, va intervindre Salvador Mestre, regidor de Participació, que va destacar que “el nou Espai Jove és un èxit de la participació ciutadana, ja que va decidir mitjançant una enquesta popular a què volia que es destinara el centre cívic del parc de l’Alteró”. Per la seua part, Raquel Sánchez, regidora de Joventut, va voler agrair “l’esforç realitzat per part de l’equip de joventut de l’Ajuntament de Silla per fer realitat un nou centre que, a partir d’ara, serà el punt d’encontre de les persones joves i adolescents del nostre municipi”. Per últim, l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, va expressar la seua satisfacció en veure “l’emoció de joves i no tan joves, que veuen fet realitat un projecte dissenyat per a tota la ciutadania”.

Després dels parlaments, els i les assistents van poder visitar el parc d’educació viària i la pista de patinatge, situats darrere del centre juvenil, unes modernes instal·lacions preparades no només per a impartir educació vial, sinó que també per a conscienciar i sensibilitzar les futures generacions en valors com el respecte i el civisme en la via pública i practicar esport.

Tot seguit, va tindre lloc l’obertura de portes de l’Espai Jove, que compta amb espais per a realitzar activitats com ara música, cuina, zona chill-out, ball, teatre, oci nocturn, activitats digitals i serà punt de trobada de joves. A més, disposarà dels serveis de joventut d'assessoria i informació, iniciatives de suport a l'associacionisme juvenil i projectes europeus.

Per a finalitzar la gran festa d’obertura de portes, es va organitzar una discomòbil i una festa de la bromera que va fer gaudir totes les persones assistents fins a la una de la matinada.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167