Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > SOMIEM SILLA: TERCERA SESSIÓ AMB LA JUNTA LOCAL FALLERA DE SILLA
SOMIEM SILLA: TERCERA SESSIÓ AMB LA JUNTA LOCAL FALLERA DE SILLA
06/07/2018
SOMIEM SILLA: TERCERA SESSIÓ AMB LA JUNTA LOCAL FALLERA DE SILLA
La Regidoria de Participació facilita que el veïnat delibere per fer propostes de millora per al poble
Arxius Associats
IMG_20180703_083300_130
Dilluns passat va tindre lloc a la Cambra Agrària, la tercera sessió del programa SOMIEM Silla amb el qual es pretén fomentar la reflexió critica i aconseguir la participació activa de la societat civil de Silla en el disseny de les polítiques locals. El programa SOMIEM Silla està impulsat per la Regidoria de Participació on, mitjançant sessions dinàmiques i obertes a tothom als espais de les associacions del poble, la ciutadania pot participar i influir en les polítiques públiques.

En cada sessió una associació diferent obri els seus espais al veïnat per deliberar i recollir informació i propostes al voltant del nostre municipi per tal d'exposar les prioritats del veïnat. D'aquesta forma es pretén construir un coneixement col·lectiu que fonamente les decisions polítiques, decisions que han d'estar basades en les prioritats de la societat civil de Silla i connectades en pro del bé comú.

En aquesta tercera sessió, on hi va haver una actitud molt propositiva i fou molt amena, es va valorar positivament l'agermanament i alegria del poble de Silla, així com la figura de la fallera major de Silla per representar a les Falles de Silla i es va suggerir seguint treballant en qüestions com un major suport a les entitats ciutadanes i treballar per fer valdre les Falles al poble com a Patrimoni Cultural i Patrimoni Immaterial de la Humanitat. A la mateixa reunió es va acordar realitzar sessions i continuar treballant a totes les comissions falleres, sessions que seran també obertes a la ciutadania. Pots consultar totes les propostes fent click ací

Actualment, la regidoria de participació treballa tancant més sessions amb les associacions, a les quals, com sempre, podrà assistir-hi el veïnat que ho desitge.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167