Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla signa un conveni de col•laboració amb Cáritas i l'Associació Solidaridad Gitana
L'Ajuntament de Silla signa un conveni de col•laboració amb Cáritas i l'Associació Solidaridad Gitana
04/07/2018
L'Ajuntament de Silla signa un conveni de col•laboració amb Cáritas i l'Associació Solidaridad Gitana
Amb aquestos convenis es milloren les condicions de vida de les persones més necessitades
Conveni_Càritas
Conveni_Solidaridad
L'Ajuntament de Silla ha signat amb les parròquies de la Mare de Déu dels Àngels, Sant Josep Obrer, Sant Roc, un conveni de col·laboració destinat a desenvolupar projectes que milloren les condicions de vida de les persones més necessitades.

En aquest conveni de col·laboració amb els tres organismes parroquials de Cáritas, el Consistori dota de la quantitat de 20.000 euros per a l'adquisició d'aliments i altres articles de primera necessitat perquè siguen repartits entre aquelles persones que, davant la crisi econòmica, estan patint dificultats.

Al mateix temps, també ha signat un conveni de col·laboració que dota amb 3500€ l'associació Solidaridad Gitana que s'encarrega també del repartiment d'aliments entre els més necessitats.

L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha sigut l'encarregat de signar el conveni que també han rubricat els rectors de les tres parròquies i el president i secretària de l'Associació Solidaridad Gitana.

Segons ha explicat la regidora de Benestar Social, Trini Martínez, "És imprescindible fomentar polítiques socials que permeten actuar ràpidament davant de situacions greus d'urgent necessitat, per això des de l'Ajuntament s'aposta per col·laborar amb aquests organismes que cada dia lluiten durament per ajudar als ciutadans i ciutadanes que més ho necessiten".
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167