Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > COMENÇA LA SEGONA FASE DELS TALLERS D'OCUPACIÓ
COMENÇA LA SEGONA FASE DELS TALLERS D'OCUPACIÓ
04/07/2018
COMENÇA LA SEGONA FASE DELS TALLERS D'OCUPACIÓ
60 alumnes-treballadors de les sis especialitats formatives han convertit Silla en el primer municipi de la província de València amb més tallers per nombre d'habitants i més subvencions del Servef, amb 1.312.796,40 €, en 2018.
e27e2e90-ba50-4220-a977-9a2b632c85f9

El Taller d’Ocupació “Silla en Marxa”, que l’Ajuntament de Silla va posar en funcionament el passat 28 de desembre, comença estos dies la seua segona etapa i la impartició dels certificats de professionalitat de nivell 2. El taller ha començat aquest mes de juliol la segona fase del seu funcionament, una volta finalitzat el primer semestre de la seua activitat, de caràcter més formatiu amb un balanç molt positiu. L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha passat el matí amb els treballadors i treballadores del taller, treballant colze a colze amb ells en el manteniment dels jardins del Carmen Valero, posant en marxa els horts socials i canviant el cablejat del parc de l’Estació per a conéixer les tasques que realitzen diàriament.

 

Els tres tallers d’ocupació –Silla en Marxa II, Et Formem i Avalem Joves– donen ocupació i formen 60 persones desocupades amb la voluntat d’afavorir-ne la inserció en el mercat laboral. En total, són 60 alumnes i 14 professores qui estan assistint a classes en les especialitats d’agricultura ecològica, jardineria, construcció, electricitat, promoció turística i administratiu, es compta amb deu alumnes per cada especialitat.

 

Mai a Silla s’hi havien simultaniejant tres tallers ni s’havien destinat tants recursos per a les persones. A més, s’ha convertit en el municipi de la província per nombre d’habitants amb més persones contractades i formant-se en els tallers d’ocupació, i amb més subvencions aconseguides per generar treball i formar als desocupats.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167