Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > La regidoria de Joventut et convida a la inauguració del nou Espai Jove
La regidoria de Joventut et convida a la inauguració del nou Espai Jove
04/07/2018
La regidoria de Joventut et convida a la inauguració del nou Espai Jove
Aquest divendres 6 de juliol a les 20h obertura de portes, i a les 22:30h, discomòbil i festa de la bromera.
Espai_Jove
Espai_Jove
Espai_Jove
Des de la regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut de l'Ajuntament de Silla, tenim el gust de convidar-vos a la inauguració del nou ESPAI JOVE ALTERÓ el divendres 6 de juliol a les 20h.

Aquest espai està destinat als joves de 12 a 30 anys i pretén ser un espai de referència on donar resposta a les inquietuds, demandes i propostes d'aquest col·lectiu.

A l'Espai Jove trobareu espais per realitzar activitats ara com música, cuina, zona chill out, ball, teatre, oci nocturn, activitats digitals i serà punt de trobada de joves. A més disposarà dels serveis de joventut d'assessoria i informació, iniciatives de suport a l'associacionisme juvenil i projectes Europeus. A més, l'Espai Jove, compta amb un espai educatiu, dirigit a xiquetes i xiquets, on es podran formar sobre les seues responsabilitats com a usuaris i usuàries de la via pública –ja siga com a vianants, viatgers o conductores–, es tracta del nou parc d’educació viària de Silla, unes modernes instal·lacions preparades no només per a impartir educació vial, sinó que també per a conscienciar i sensibilitzar les futures generacions en valors com el respecte i el civisme en la via pública.

Dins de la mateixa instal·lació on se situa el parc d’educació viària, també hi trovem una pista d’iniciació al patinatge amb l'objectiu de facilitar la pràctica d'aquest esport entre la joventut del municipi.


T'esperem el divendres 6 de juliol a la jornada de portes Obertes i a continuació la Discomòbil fins a la 1 de la matinada.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167