Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Les rebaixes arriben a Silla en valencià
Les rebaixes arriben a Silla en valencià
29/06/2018
Les rebaixes arriben a Silla en valencià
Les rebaixes arriben a Silla i l'Ajuntament, a través dels serveis de Normalització Lingüística i Promoció Econòmica, vol donar suport al comerç amb la campanya de «Rebaixes» i «Descomptes».
0efa02a0-b62e-4184-a6a4-3565acdead4d
501cbf05-36de-4b7b-b27b-222b9cd2e698

L’Agència de Promoció del Valencià ha editat, conjuntament amb altres administracions locals, la campanya de «Rebaixes» amb la finalitat de fomentar el valencià a través dels comerços. Aquesta campanya consisteix en l’edició, la impressió i la distribució d’etiquetes de preus i cartells que anuncien les tan esperades rebaixes per part de la població.

La regidora de Normalització Lingüística, Raquel Sánchez, ha manifestat: «Amb aquesta campanya pretenem que el veïnat de Silla, quan entre als comerços, ho faça en la llengua del poble. Pretenem que la imatge de Silla siga la del poble que és, un poble valencianoparlant que estima i empra la llengua».

Enguany, el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i l’associació de comerciants AESI també s’han sumat a aquesta iniciativa i repartiran els cartells i les etiquetes entre tots els comerços de Silla. Si algun comerç necessita més cartells o etiquetes, podrà anar a aDES (carrer de la Llibertat, 2).

La presidenta de l’AESI, Mar Navarro, comenta que «és una campanya en la qual participem tots els anys perquè és molt ben acollida pels comerços associats d’AESI. A més, és una campanya en què es veu que el treball en equip millora el nostre comerç local».

Enguany, el regidor de Promoció Econòmica, Josep Lluís Melero, també ha volgut participar-hi a través del servei d’aDES en la distribució de la campanya entre aquells comerços de Silla. «Entre tots i totes hem de promoure i aconseguir que es compre a Silla i es faça en valencià. No podem oblidar que tant la llengua com el comerç fan poble», afegeix Melero.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167