Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > S'inaugura el servei del punt d'atenció de la Creu Roja a Silla
S'inaugura el servei del punt d'atenció de la Creu Roja a Silla
28/06/2018
S'inaugura el servei del punt d'atenció de la Creu Roja a Silla
L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá i la regidora de Benestar Social Trini Martínez reben la placa que acredita Silla com a Punt d'Atenció de la Creu Roja.
Creu_Roja
Creu_Roja
Creu_Roja
Creu_Roja
Ahir al saló de plens de L'Ajuntament de Silla, va tindre lloc la inauguració oficial del servei del punt d'atenció de la Creu Roja a Silla on el personal i voluntaris de l'organització desenvoluparan programes en matèria de Serveis Socials, Socors i Emergències, prestant una especial atenció als col·lectius de majors, aturats i als joves de la localitat.


A l'acte, al qual van assistir representants de l'AECC de Silla, Cáritas, l'Associació Gitana, TEAyudamos i els Majors de Silla, Juan Gabriel Soriano, Delegat Comarcal de l'Horta Sud de l'entitat, i Rafael Gandia President Provincial de Creu Roja, van entregar a l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá i la regidora de Benestar Social Trini Martínez la placa que acredita Silla com a Punt d'Atenció de la Creu Roja.


Al seu parlament Vicente Zaragozá, va recalcar "Tot l'esforç i el treball que fan persones anònimes com els voluntaris i el personal de la Creu Roja per millorar el benestar de tots els ciutadans i ciutadanes en especial aquells col·lectius socials més necessitats com les persones majors, els aturats i els joves."


Aquest primer mes, des del Punt d'Atenció en Silla, ubicat a l'edifici de la Font de la Bàscula, es treballarà en la captació de voluntaris, socis i recursos per a arribar al màxim de veïns de la localitat.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167