Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Participació IMPULSA la cohesió comunitària al poble
Participació IMPULSA la cohesió comunitària al poble
22/06/2018
Participació IMPULSA la cohesió comunitària al poble
El regidor de participació ciutadana i l'equip tècnic de l'Ajuntament de Silla es reuneixen amb les persones responsables dels projectes IMPULSA Silla per resoldre dubtes i coordinar l'execució d'aquests.
impulsa
impulsa
En la III Enquesta Popular la ciutadania, mitjançant la priorització dels projectes, va triar que es subvencionara en primer lloc l'elaboració d'un documental sobre la Dansa dels Porrots, en segon lloc el taller artístic "Tots iguals, tots diferents", en tercer lloc el documental "Silla, lloc de refugi" i, per últim, el cicle de programes de ràdio fets per dones migrants "Veus migrants". Els 5000€ destinats a subvencionar projectes d'animació sociocultural s'han assignat seguint aquest ordre. Els resultats exactes poden consultar-se en sillaparticipa.com.

Ara, la Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació s'ha reunit amb les responsables dels quatre projectes subvencionats a la convocatòria Impulsa Silla 2018 per tal de resoldre possibles dubtes, així com per planificar i coordinar la seua execució i els recursos necessaris per a desenvolupar-los.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167