Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Creativitat sense limitacions al CEIP Lluís Vives de Silla
Creativitat sense limitacions al CEIP Lluís Vives de Silla
18/06/2018
Creativitat sense limitacions al CEIP Lluís Vives de Silla
L'alumnat aprén gràcies als voluntaris d'Auxilia València, com és possible pintar amb la boca
Pintura
Pintura
Pintura
Pintura
Pintura
El CEIP Lluís Vives va acollir el passat 11 de juny un taller dirigit a l'alumnat de primària per mostrar que la creativitat, no té límit, i que també és possible pintar amb la boca.

El taller fou impartit per Javier, voluntari de l'associació Auxilia València, una entitat sense ànim de lucre, essencialment de voluntariat, d'àmbit nacional que té com a objectiu la integració cultural i social de les persones amb discapacitat i malalts de llarga curació, mitjançant l'Ensenyament presencial i a distància, les activitats d'Oci i Temps Lliure i l'Atenció Integral.

Javier, que pateix paràlisi cerebral, i és campió del món de "Bocha" i ha exposat les seues obres per tot arreu del món i va donar a l'alumnat i el professorat una gran lliçó d'esforç, demostrant que la limitació física no suposa un impediment a l'hora de crear.

L'equip directiu del centre, ha valorat molt positivament aquest taller, on a més de gaudir d'una fantàstica jornada els xiquets i xiquetes han aprés que la creativitat, no té límits.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167