Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El Bus de la Llengua a Silla
El Bus de la Llengua a Silla
14/06/2018
El Bus de la Llengua a Silla
La campanya «Sempre teua» de la Generalitat Valenciana ha arribat al nostre poble i hi ha estat els dies 13 i 14 de juny fins al migdia.
Bus de la Llengua
Bus de la Llengua
Bus de la Llengua
Bus de la Llengua
Bus de la Llengua
Bus de la Llengua

Els dies 13 i 14 de juny ha estat a Silla el Bus de la Llengua, al qual han assistit més de 300 alumnes de diversos centres educatius del nostre poble. Aquest bus promou l’ús de la nostra llengua i de la nostra cultura d’una manera lúdica, i ofereix tallers tant per a l’alumnat com per a la ciutadania.

 

L’autobús ha realitzat diversos tallers adaptats a diverses edats, com el del conte volador, a la moda, una de quatre, l’alfaruleta o paraules esteses. L’alumnat que hi ha participat ha gaudit i ha aprés jugant, escrivint i dibuixant. Entre les frases i expressions que han proposat els escolars per a dibuixar en les seues samarretes, destaquem les següents: «El valencià és molt divertit!», «M’agrada el valencià. I a tu?», «M’ho passe molt bé amb el valencià!» i «El valencià és com un regal!». Les persones que hi han participat s’han emportat com a regal una samarreta, una xapa i un llapis de la campanya «Sempre teua».

 

Aquesta activitat ha estat programada gràcies a la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament Silla i a la Generalitat Valenciana. La regidora, Raquel Sánchez, ha declarat que «actuacions com aquesta fan falta tots els dies perquè la llengua estiga present en els espais comunicatius més bàsics, com l’escola, el carrer o l’Administració. Amb la llengua, volem construir mil ponts, mil vegades per conéixer gent nova i apropar-nos a altres cultures, a més de cohesionar el nostre poble».

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167