Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El documental sobre la Dansa dels Porrots, l'opció més valorada en la III Enquesta Popular.
El documental sobre la Dansa dels Porrots, l'opció més valorada en la III Enquesta Popular.
11/06/2018
El documental sobre la Dansa dels Porrots, l'opció més valorada en la III Enquesta Popular.
Han participat més de 1000 persones, tant presencialment com per internet
PORROTSdef
La ciutadania, mitjançant la priorització dels projectes de la convocatòria IMPULSA Silla 2018, ha triat que es subvencione en primer lloc l’elaboració d’un documental sobre la Dansa dels Porrots, en segon lloc el taller artístic “Tots iguals, tots diferents”, en tercer lloc el documental “Silla, lloc de refugi” i, per últim, el cicle de programes de ràdio fets per dones migrants “Veus migrants”. Els 5000 € destinats a subvencionar projectes d’animació socio-cultural seran assignats seguint aquest ordre. Els resultats exactes poden consultar-se en sillaparticipa.com.  


L’Enquesta Popular, promoguda per la Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació amb l’objectiu d’aprofundir en la democràcia al nostre poble de la mà de la ciutadania participativa i activa en les decisions adoptades al poble, s’ha celebrat entre el 2 i el 9 de juny i ha comptat amb 1161 participacions. El veïnat ha pogut decidir mitjançant les modalitats presencials i online i, a més a més, personal de l’Ajuntament ha estat a peu de carrer per informar i facilitar la participació ciutadana. 


En aquest procés participatiu, la ciutadania de Silla ha realitzat una priorització sobre els projectes presentats a la convocatòria de subvencions IMPULSA Silla, ha realitzat propostes per a la programació del Centre Cultural Carmen Valero i suggeriments per a les festes del poble, així com suggeriments de millora per al poble i de preguntes per a la propera Enquesta Popular de 2019. 


Les propostes realitzades per la ciutadania en les preguntes de caràcter obert tenen una major complexitat d’anàlisi i s’estan estudiant en profunditat, de manera que els seus resultats podran conèixer-se més endavant. 


Cal recordar que la qüestió al voltant de la pràctica del tir i arrossegament al poble, la qual ha estat convocada amb més de 100 firmes ciutadanes acollint-se a l’article 14 del Reglament de Participació Ciutadana, serà consultada en la propera Enquesta Popular tal i com ja es va anunciar abans de començar la III Enquesta Popular. Pots llegir la notícia en https://goo.gl/afQ1Ar


Enhorabona a totes les persones que hem participat, perquè decidint conjuntament fem poble!
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167