Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > S'inaugura a l'IES Manuel Sánchis Guarner l'exposició "Tot està gravat, els desastres de la guerra"
S'inaugura a l'IES Manuel Sánchis Guarner l'exposició "Tot està gravat, els desastres de la guerra"
11/06/2018
S'inaugura a l'IES Manuel Sánchis Guarner l'exposició "Tot està gravat, els desastres de la guerra"
L'alumnat de l'institut exposa els treballs realitzats al voltant de la temàtica de la guerra i la pau.
Sanchis
Sanchis
Sanchis
Sanchis
Ahir es va inaugurar l'exposició "Tot està gravat, els desastres de la guerra" a l'IES Manuel Sanchis Guarner de Silla, realitzada pels alumnes de l'ESO i de la modalitat de Batxillerat artístic del centre i l'alumnat dels IES Príncipe Felipe i Cardenal Herrera Oria de Madrid i l'IES Albal, a la qual van assistir la Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Silla Raquel Sánchez i el Regidor dels Verds Antonio Navarro.


L'alumnat dels centres educatius participants han treballat durant l'últim trimestre del curs acadèmic la temàtica de la guerra i la pau a través de diferents àrees com la música, la plàstica, l'educació física o l'economia.


A l'acte d'inauguració, els autors de les obres i el professorat del centre han interpretat algunes peces teatrals, poemes clàssics, així com algunes cançons relacionades amb la temàtica tractada com "Imagine" de John Lenon o "Verdad que seria estupendo" del grup Complices.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167