Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > La Universitat de València premia a l'estudiant de Silla Vicent Pons per la seua participació en l'Olimpíada de Física
La Universitat de València premia a l'estudiant de Silla Vicent Pons per la seua participació en l'Olimpíada de Física
06/06/2018
La Universitat de València premia a l'estudiant de Silla Vicent Pons per la seua participació en l'Olimpíada de Física
L'èxit aconseguit per Vicent, suposa una gran fita, ja que el nivell de competició és molt alt.
vicent
El passat mes de març, la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València va premiar a l'estudiant de Silla Vicent Pons per la seua participació en la XXIX edició de l'Olimpíada de Física. L'estudiant a més de ser escollit per acudir a la fase estatal del concurs celebrada al mes d'Abril, va ser guardonat amb una bonificació de 1.000 euros en la matrícula del primer curs de grau en qualsevol titulació de la Universitat de València. Els alumnes premiats, també van gaudir d'un curs preparatori de 72 hores impartit per professorat de la Universitat de València (UV) i la Universitat Politècnica de València (UPV).


El lliurament de premis va comptar amb la participació de la delegada del rector per a la incorporació en la Universitat de València, Maria José Llorente; la degana de la Facultat de Física, Soledad Gandia; la presidenta del grup local de la RSEFAna Cros; i la vicerectora de Planificació i Prospectiva de la UPV, María Consuelo Jiménez. També van participar els membres del Comité local organitzador, Chantal Ferrer i Fernando Tena per la UV, i Juan Carlos Carrión per la UPV.


La 29 edició, organitzada per Reial Societat Espanyola de Física (RSEF), va arrancar el passat mes d'octubre i van participar més de 70 alumnes, dels quals es va seleccionar un grup de 23.


Malgrat que Vicent Pons no va ser un dels classificats per a participar en la XLIX edició internacional de l'Olimpíada de Física, la qual se celebrarà a Lisboa del 21 al 29 de juliol d'enguany, l'èxit aconseguit suposa una gran fita, ja que el nivell de competició és molt alt.


La regidora d’Educació Raquel Sánchez felicita a l’estudiant Vicent Pons pel seu nivell acadèmic, pel seu esforç i capacitat de treball.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167