Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla i la Mancomunitat de l'Horta Sud posen en marxa el Programa Checkin Comerç 2018
L'Ajuntament de Silla i la Mancomunitat de l'Horta Sud posen en marxa el Programa Checkin Comerç 2018
05/06/2018
L'Ajuntament de Silla i la Mancomunitat de l'Horta Sud posen en marxa el Programa Checkin Comerç 2018
El Programa Checkin Comerç 2018 és una nova iniciativa per ajudar a la millora de la gestió del comerç i de les empreses de Silla.
banner checkingo

L’Ajuntament de Silla, en la seua estratègia d’impulsar, promocionar i formar el comerç local, s’adhereix al programa Checkin Comerç de la Mancomunitat de l’Horta Sud en el marc de l’acord per a la creació d’ocupació.

El Checkin Comerç és un servei d’assessorament gratuït als comerços i a les empreses perquè coneguem millor la situació econòmica actual de gestió dels comerços, per a ensenyar-los ferramentes encaminades a millorar-la i que els ajuden a prendre les millors decisions per incrementar la seua competitivitat.

La participació en el programa dels comerços és totalment gratuïta. Per a inscriure’s, s’ha de comunicar al servei d’aDES de l’Ajuntament de Silla bé per telèfon, al 96 121 97 95, o bé per correu electrònic, a ades@silla.es, fins al 30 de juny. També es visitaran personalment els comerços perquè siguen informats per una tècnica de comerç.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167