Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Enquesta Popular d'enguany constarà finalment de cinc preguntes
L'Enquesta Popular d'enguany constarà finalment de cinc preguntes
01/06/2018
L'Enquesta Popular d'enguany constarà finalment de cinc preguntes
La qüestió sobre la pràctica del tir i arrossegament es posposa per a la pròxima Enquesta Popular de 2019.
Enquesta 2018
Cartell Valencià

La III Enquesta Popular constarà finalment de cinc qüestions sobre les quals tot el veïnat a partir dels 16 anys de Silla podrà expressar-se. La qüestió sobre la convocatòria «IMPULSA Silla» comptarà amb els quatre projectes dels sis presentats que han estat estimats positivament a la fase d'avaluació tècnica prèvia per a determinar la seua viabilitat. La resta de qüestions recolliran propostes sobre les festes del poble, sobre la programació cultural del nou edifici multifuncional Carmen Valero, sobre propostes de millora per al poble i sobre propostes de preguntes per a la pròxima Enquesta Popular.

El veïnat de Silla podrà participar en l'Enquesta Popular per Internet, en www.sillaparticipa.com, del dissabte 2 al dissabte 9 de juny; i, presencialment, dimarts 5 i dimecres 6, de 9 a 20h en quatre punts de participació distribuïts arreu del poble: en l'Oficina d'Assistència a la Ciutadania de l'Ajuntament (plaça del Mercat Vell), en el Conservatori (carrer del Doctor Fleming), en el Connecta Molí (avinguda del País Valencià, 31) i en el centre de dia del Parc Sant Roc (carrer de Vicente Zaragozà Romeu, 24).

Molt recentment, s'ha aprovat i ha entrat en vigor el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades, el qual estableix un nou marc legal sobre la política de tractament de dades. Este nou marc legal presenta diverses novetats normatives que han generat dubtes als serveis tècnics de l'Ajuntament sobre el rigor necessari per a consultar al veïnat qüestions especialment sensibles. Aquests dubtes podran ser resolts quan se celebre la pròxima Enquesta Popular l'any que ve. Per aquest motiu, la Regidoria de Participació Ciutadana ha decidit posposar la qüestió sobre la pràctica del tir i arrossegament a l'Enquesta Popular del 2019.

Segons el regidor de Participació, Salva Mestre, "posposant la consulta sobre la pràctica del tir i arrossegament per a la pròxima Enquesta Popular, podrem mantindre la serietat i el rigor, pel respecte que mereixen no només la Penya de Carreters l'Espadella de Silla i el col·lectiu Amics dels Animals de Silla –que ha presentat la proposta d'Enquesta Popular mitjançant recollida de firmes acollint-se a l'article 14 del Reglament de Participació–, sinó també a tot el veïnat de Silla". La Penya de Carreters i el Amics dels Animals ja ha sigut informada personalment pel regidor de Participació.

A més a més, segons el regidor de Participació, "tot i que la problemàtica del nou marc legal aconsella prudència per a consultar qüestions sensibles, es pot recollir sense problema el que sent el veïnat de Silla mitjançant una enquesta d'opinió sobre els projectes d'animació sociocultural IMPULSA Silla i sobre propostes de millora per al poble, les festes i la programació cultural del Carmen Valero".

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167