Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament contractarà 77 joves del municipi per un any amb una importantíssima ajuda del Servef de 1.182.654 €
L'Ajuntament contractarà 77 joves del municipi per un any amb una importantíssima ajuda del Servef de 1.182.654 €
31/05/2018
L'Ajuntament contractarà 77 joves del municipi per un any amb una importantíssima ajuda del Servef de 1.182.654 €
Silla dobla la subvenció de l'any passat i continua com a un dels municipis per nombre d'habitants que més diners obté en subvencions per l'ocupació.
EMPUJU-EMCUJU roig i gris

L’estratègia impulsada per l’Ajuntament de Silla per crear ocupació en tots els col·lectius continua obtenint el suport econòmic del Servef. De fet, en els primers 5 mesos de l’any 2018, ja s’han aconseguit 2.619.055 € de subvencions per a diferents programes d’ocupació, més inversió que en els 12 mesos de l’any 2017. Aquestes xifres a l’abast de molt pocs municipis situen a Silla com un dels municipis punters en matèria d’ocupació i demostren el compromís amb l’ocupació de l’Ajuntament de Silla.

En aquest cas, l’ocupació és per als joves, per a poder donar una oportunitat i experiència professional a les persones participants. És per això que es va apostar de forma decidida pel programa AVALEM JOVES fins a aconseguir quasi un milió dos-cents mil euros (1.182.654 €) i doblar la subvenció de l’any passat (663.401,76 €). A més, aquestes inversions en les persones revertiran en la millora del nostre poble.

Amb aquesta subvenció, es contractaran 76 joves, qualificats i no qualificats, d’entre 16 i 30 anys, per un període d’un any. Els joves treballadors cobriran llocs en les diferents àrees de gestió municipal: Serveis Socials, Animació Ciutadana, Policia Local, Medi Ambient, Normalització Lingüística, Promoció Econòmica, Joventut, Educació i Atenció a la Ciutadania.

Els perfils professionals són variats: hi haurà 36 llocs reservats per a persones titulades i 40 per a oficis. Entre les titulacions, s’incorporen: Periodisme, Arquitectura, Magisteri, Filologia, Psicologia, Administració i Direcció d’Empreses, Dret, Administració i Finances, Animació Sociocultural i Turisme. El personal d’oficis cobrirà llocs com a conserges, pintors/es, ajudants d’electricistes, obrers/es i personal de neteja.

La selecció es realitzarà pel Servef, per això és imprescindible que els joves d’entre 16 i 30 anys estiguen inscrits com a desocupats i ser beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil. La selecció es realitzarà en el mes de juny i es preveu la contractació en el mes de juliol.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167