Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Reunió amb els joves skaters per millorar la construcció de l'Skate Park
Reunió amb els joves skaters per millorar la construcció de l'Skate Park
31/05/2018
Reunió amb els joves skaters per millorar la construcció de l'Skate Park
La proposta dels patinadors ha sigut valorada positivament pels tècnics i les tècniques de l'Ajuntament de Silla.
recreació_skatepark
reunió_skaters
reunió_skaters
recreació_skatepark

El dia 4 de maig al poliesportiu municpal, es va celebrar la sessió de participació ciutadana Dissenyem el nou Skate Park, oberta a tota la ciutadania, per recollir propostes per al disseny del nou skate park, que es construirà al poliesportiu. En eixa sessió, els i les joves de Silla que ho van desitjar van poder aportar idees i suggeriments.

Arran d'eixa sessió participativa, un grup de joves patinadors va enviar a l'Ajuntament de Silla una proposta en 3D amb les seues millores al projecte i fa molt visible com podria ser el nou skate park. Antonio va ser l'encarregat d'exposar les aportacions en nom de Laura, Jonathan, Luís, Nacho, Denis, Pau, Edu, Roberto, Aitana, Álex i Danylo.

En la reunió d'Antonio amb l'equip d'arquitectes i la tècnica de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Silla, es varen valorar molt positivament les aportacions d'este grup de joves i es va acordar la formació  d’un grup motor de joves skaters que donarà un seguiment al procés de construcció i inauguració del Skate Park.

Aquest procés participatiu, impulsat des de la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Silla, pretén connectar la ciutadania, l’administració i la política en la participació i la col·laboració també entre la joventut.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167