Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ecoparc mòbil de l'EMTRE visitarà Silla des del 14 fins al 16 de juny
L'Ecoparc mòbil de l'EMTRE visitarà Silla des del 14 fins al 16 de juny
29/05/2018
L'Ecoparc mòbil de l'EMTRE visitarà Silla des del 14 fins al 16 de juny
Aquest servei pretén acostar els ecoparcs a la ciutadania i permetrà que el veïnat faça una gestió més responsable dels residus.
ecoparc

L’Ecoparc mòbil de l’EMTRE (Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus) estarà en la plaça del Mercat Vell del 14 al 16 de juny; el dijous 22 i el divendres 23, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h; i el dissabte 24, de 10 a 13 hores.

La instal·lació que va recorrent els diferents municipis valencians compta amb una àmplia distribució per departaments per a la recollida selectiva de tot tipus de residus, com llibres i revistes, piles alcalines i de botó, bateries, bombetes i tubs fluorescents, termòmetres, productes de neteja i d'higiene, aerosols, pintures i dissolvents, envasos contaminats plàstics i metàl·lics, radiografies, cartutxos d'impressores i tòner, oli de motor i de cuina, càpsules de café, andròmines, DVD/CD, telèfons mòbils i carregadors, eines i joguets elèctrics, xicotets electrodomèstics (torradores, batedores...) o pantalles de plasma i/o LCD. A més, els veïns i veïnes també podran resoldre els seus dubtes a l'hora de separar els residus i comprovar in situ la importància del reciclatge.

Els ecoparcs són espais on es poden portar gratuïtament els residus que no tenen cabuda en els contenidors tradicionals, amb la finalitat de facilitar i garantir la seua adequada gestió. Aquests són traslladats a unes plantes de reciclatge on molts dels seus components es recuperen. Gràcies a aquesta iniciativa de l’EMTRE, durant uns dies, la ciutadania no tindrà la necessitat de desplaçar-se fins a l’Ecoparc per desfer-se dels residus especials que es generen a casa.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167