Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El CEIP Sant Roc celebra la Setmana dels Projectes
El CEIP Sant Roc celebra la Setmana dels Projectes
22/05/2018
El CEIP Sant Roc celebra la Setmana dels Projectes
La regidora d'educació Raquel Sánchez, visita l'exposició al CEIP Sant Roc per coneixer de primera mà com treballen l'aprenentatge basat en projectes.
projectes Sant_Roc
projectes Sant_Roc
projectes Sant_Roc
projectes Sant_Roc
projectes Sant_Roc

La setmana passada va tindre lloc al CEIP Sant Roc la Setmana dels Projectes, una activitat organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Recursos del Professorat de la Conselleria d'Educació on han participat al voltant de 50 centres de tota la província entre escoles i instituts.

En l’acte de cloenda de l’exposició que va tindre lloc el divendres passat, les famílies de l’alumnat del centre; la regidora d'Educació de l’Ajuntament de Silla, Raquel Sánchez; i Carmen Gómez, assessora del CEFIRE de València, van poder comprovar, de primera mà, el treball realitzat per l’alumnat i el professorat durant aquesta experiència fonamentada en l'aprenentatge basat en projectes.

EL proper 7 de juny, el CEIP Sant Roc presentarà les seues propostes de treball per projecte al Museu del Carme de València, el lloc triat per a realitzar l'exposició per part dels centres participants.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167