Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > III Enquesta Popular de Silla
III Enquesta Popular de Silla
22/05/2018
III Enquesta Popular de Silla
Del 2 al 9 de juny decidim conjuntament sobre diferents temàtiques relacionades amb el benestar comú
Arxius Associats
Enquesta 2018

Dins la línia de profunditzar la democràcia al nostre poble de la mà de la ciutadania participativa i activa en les decisions adoptades per al poble, la Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació ha convocat la III Enquesta Popular de Silla.


El febrer del 2016, es va fer la I Enquesta Popular de la història de Silla on es va decidir l'ús dels centres cívics inacabats del parc de l'Estació i del parc de l'Alteró, i sobre els espectacles taurins al poble. Va ser tot un èxit amb una participació de vora 4.200 persones. 


El febrer de 2017, va tindre lloc la II Enquesta Popular, on la ciutadania va poder decidir sobre diferents temàtiques relacionades amb la solidaritat amb els refugiats siris, l'ús concret del centre cívic del parc de l'Estació o la freqüència del canvi de banda del carrer on s'aparquen els cotxes.


Enguany, l'Enquesta Popular tindrà cinc preguntes relacionades amb la subvenció destinada als projectes presentats a l'IMPULSA Silla, la pràctica del tir i arrossegament al nostre poble o propostes de millora i d’activitats al nostre poble. Les preguntes concretes per a aquest tercer procés participatiu són:

PRIMERA QÜESTIÓ: Dels projectes d’animació sociocultural presentats, quatre han estat estimats positivament en la primera fase de valoració de la I Convocatòria Pública de l’IMPULSA Silla. Els 5.000€ disponibles per a subvencionar aquestes activitats es repartiran segons el criteri popular.

Ordena les teues preferències: 1 per a l’opció més preferida, 4 per a l’opció menys preferida.

- Documental: Dansa dels Porrots

- Documental: Silla, lloc de refugi

- Taller artístic: Tots iguals, tots diferents

- Programes de ràdio fets per dones migrants: Veus migrants

SEGONA QÜESTIÓ: El nou edifici multifuncional Carmen Valero es va inaugurar el passat 11 de maig. Quins usos i activitats voldries que es programaren per a la seua activitat cultural?

TERCERA QÜESTIÓ: Quines propostes tens per a les festes del poble?

QUARTA QÜESTIÓ: Quines propostes de millora tens per al poble?

CINQUENA QÜESTIÓ: Què voldries que es preguntara en la pròxima Enquesta Popular?

 

COM ES POT PARTICIPAR?

Serà possible participar per internet en www.sillaparticipa.com i de forma presencial el dimarts 5 i el dimecres 6 de juny de 9 h a 20 h i  en diversos punts de participació arreu del poble a:

1. Ajuntament: Oficina d’Assistència a la Ciutadania, plaça del Mercat Vell, 4

2. Molí de Magalló: Connecta Molí, avinguda del País Valencià, 31b

3. Sant Roc: Centre de dia, carrer de Vicente Zaragozá Romeu, 24

4. Reis Catòlics: Conservatori, carrer del Doctor Fleming, 26

Com l'any passat, s'utilitzarà el sistema de recompte Schulze per a les preguntes amb més de dos opcions, ja que és un sistema de vot preferencial que compleix amb el criteri de Condorcet, fet que permet identificar l'opció que, comparada amb qualsevol de les altres, és preferida per la majoria absoluta dels votants. Es recomana ordenar totes les preferències en les preguntes amb diverses opcions, perquè d'eixa forma la capacitat d'influència del votant és major.

Els resultats es faran públics a partir del 9 de juny juntament amb la matriu de vots i el full d'Excel amb la programació per a fer el recompte de forma que tothom puga reproduir el càlcul dels resultats.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167