Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'equip de govern ix al carrer per a rendir comptes al veïnat
L'equip de govern ix al carrer per a rendir comptes al veïnat
21/05/2018
L'equip de govern ix al carrer per a rendir comptes al veïnat
Per primera vegada, s'ha celebrat la sessió semestral de rendició de comptes a l'aire lliure en la plaça del Mercat Vell.
rendició
rendició
rendició
rendició
rendició

Dijous passat es va celebrar a la plaça del Mercat Vell la rendició de comptes semestral en la qual l'equip de govern local va respondre les diferents qüestions que els va plantejar la ciutadania, relatives a l’escolarització i gratuïtat dels escolars de 2-3 anys, les obres d’accessibilitat a l’Ajuntament o al centre cultural Carmen Valero. 

Amb aquestes rendicions de comptes públiques impulsades per la Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació, el govern posa de manifest una gestió que, amb aquests mecanismes, persegueix un treball transparent i participatiu. 

Aquesta iniciativa, que té lloc de forma semestral, té com a objectiu promoure la democràcia participativa i el control ciutadà a nivell local. A més, genera diàleg entre les autoritats i la ciutadania sobre la gestió de l'Ajuntament sota els principis d'obligació de rendir comptes, participació i transparència. 

En aquesta ultima sessió, s’ha optat per canviar la ubicació i s’ha tret a l’exterior, ja que així es dóna un pas endavant respecte a la visibilització de la rendició. Cal afegir que la sessió va ser retransmesa en streaming per les xarxes socials; encara que, malauradament, hi va haver problemes amb el so que dificultaren una correcta audició.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167