Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El CEIP Lluís Vives educa amb les noves tecnologies
El CEIP Lluís Vives educa amb les noves tecnologies
18/05/2018
El CEIP Lluís Vives educa amb les noves tecnologies
Els xiquets i les xiquetes exploren i descobreixen utilitzant les noves tecnologies.
Educa_tecnologies
Educa_tecnologies
Educa_tecnologies
Educa_tecnologies
Educa_tecnologies

Al CEIP Lluís Vives ens sumem a les últimes tecnologies. Per treballar amb l’alumnat d’infantil, hem dotat les classes amb una tauleta tàctic que, sense dubte, ha despertat el seu interés des del primer moment.

Bàsicament, aquestes tauletes són una eina educativa i lúdica que ofereix multitud de possibilitats als xiquets i a les xiquetes xicotets. Sovint, s'utilitzen com a un excel·lent recurs per a la ciència, l'exploració i el descobriment, encara que són molt més que això, ja que, a més, es poden utilitzar per al joc lliure i resulten increïblement útils per a la integració sensorial, l'observació, l'atenció i per a l'aprenentatge acadèmic.

Aquestes tauletes creen un espai pedagògic atractiu i acollidor que anima les xiquetes i els xiquets a participar en activitats d'aprenentatge a través dels jocs sense que ni tan sols s'adonen que estan treballant.

A més, com si això fóra poc, resulten una excel·lent font d'informació multisensorial on la via visual pren especial protagonisme. Les xiquetes i els xiquets se senten atrets de forma natural per la pantalla i, sovint, solen trobar la calma amb l'estimulació visual mentre exploren algun objecte. De fet, aquestes tauletes solen considerar-se un recurs fantàstic per als xiquets i les xiquetes que han estat diagnosticats amb Trastorn per Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat (TDAH).

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167