Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Els xiquets i xiquetes visiten les dependències de la Policia Local
Els xiquets i xiquetes visiten les dependències de la Policia Local
17/05/2018
Els xiquets i xiquetes visiten les dependències de la Policia Local
Els escolars de Silla, coneixen de primera mà les tasques que desenvolupa la Policia Local
Policia_Escoles
Policia_Escoles
Policia_Escoles
Policia_Escoles
Policia_Escoles
Policia_Escoles
Policia_Escoles
Policia_Escoles
Policia_Escoles

Aquesta setmana han tingut lloc les jornades de portes obertes programades pel cos de la Policia Local de Silla com un acte més dels previstos amb motiu de la campanya “La policia, molt més que un bon amic”, amb alumnes de quart de primària dels col·legis de Silla.

Durant les visites, l’inspector de policia David Garfella ha mostrat als i a les joves estudiants les instal·lacions de la Policia Local, on els i les professionals desenvolupen dia a dia el seu treball. Durant aquesta jornada, l’alumnat pot comprovar com funcionen les diverses eines que utilitzen els i les policies per a realitzar el seu treball, com per exemple l’ordinador connectat al 112 que s’utilitza en casos d’emergència o la unitat que lluita contra els delictes informàtics.

Els CEIP Verge dels Desemparats i Lluís Vives ja han passat per la comissaria, i hui dijous ha sigut l’alumnat del CEIP Reis Catòlics, qui ha visitat les dependències per a conèixer de primera mà les tasques que allí es desenvolupen. Durant la visita, les i els alumnes també han pogut veure les unitats mòbils de vehicles i motos que la Policia Local utilitza, així com escoltar les experiències dels i de les policies.

Esta previst que en els pròxims dies visiten les instal·lacions l’alumnat del CEIP Sant Roc, i del col·legi Sagrada Familia.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167