Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Creu Roja tindrà Un Punt D'Atenció a Silla
Creu Roja tindrà Un Punt D'Atenció a Silla
17/05/2018
Creu Roja tindrà Un Punt D'Atenció a Silla
L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá i la regidora de Benestar Social han signat un conveni de col·laboració amb la Creu Roja, mitjançant el qual portaran a terme accions conjuntes.
Conveni Creu Roja

L'Ajuntament de Silla i Creu Roja Espanyola han rubricat un conveni pel qual s'engega un Punt Atenció a càrrec de personal i voluntaris de l'organització. Per mitjà de l'acord, es desenvoluparan programes en matèria de Serveis Socials, Socors i Emergències, prestant una especial atenció als col·lectius de majors, aturats i als joves de la localitat.

El conveni ha sigut signat per Juan Gabriel Soriano,  Delegat Comarcal de l’Horta Sud de l’entitat i l'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, qui ha recalcat  “que la Creu Roja, treballara conjuntament amb els Serveis Socials de l’ajuntament, per poder ajudar entre tots a tantes persones com ho necessiten, especialment aquells col·lectius socials més necessitats com les persones majors, els aturats i els joves.”

A més des del Punt d'Atenció en Silla, ubicat a l’edifici de la Font de la Bàscula, es treballarà en aquests primers mesos en la captació de voluntaris, socis i recursos per a arribar al màxim de veïns de la localitat. “És important aconseguir el major nombre d'adhesions per a poder ajudar a quantes més persones”, ha conclòs Juan Gabriel Soriano.

Oficina d'Atenció

L'Ajuntament de Silla ha posat a la disposició de Creu Roja Espanyola una oficina en l’edifici de Serveis Socials, unes instal·lacions cedides a l'organització humanitària perquè puga desenvolupar les finalitats per als quals s'han signat en aquest conveni. L’horari d’atenció de la Creu Roja és els dimarts i els dijous de 16 a 18:30h.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167