Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > CAMPANYA DE RECOLLIDA DE BICICLETES I ORDINADORS PER RESTAURAR
CAMPANYA DE RECOLLIDA DE BICICLETES I ORDINADORS PER RESTAURAR
15/05/2018
CAMPANYA DE RECOLLIDA DE BICICLETES I ORDINADORS PER RESTAURAR
Comença la recollida de bicicletes i ordinadors per reutilitzar-los en un servei de préstec, agraïm la seua col·laboració.
L'Ajuntament de Silla amb una subvenció de la Fundació Ebro foodsha posat en marxa uns tallers d'inserció sociolaboral de mecànica, hort ecològic, reciclat d'ordinadors i informàtica, adreçats a menors amb problemes d'absentisme escolar.


Aquest projecte, que es va iniciar el curs 2015-2016, es porta a terme al Centre de Dia d'Inserció Sociolaboral "Molí de Magalló" en horari de 16 a 20 hores al carrer L'Horta núm. 9


Per poder portar endavant una sèrie d'activitats que realitzen, han començat una recollida de bicicletes i ordinadors per reutilitzar-los en un servei de préstec, per la qual cosa, demanen la col·laboració ciutadana.


Totes les persones que vullguen col·laborar, poden fer-ho portant les bicicletes i els ordinadors que ja no els siguen útils a les oficines de Serveis Socials (C/Sant Josep núm. 56) de 9h a 15h al Centre de Dia d'Inserció Sociolaboral "Molí de Magalló" (C/l'Horta Núm. 9) de 17h a 20h de dilluns a divendres.


També es realitzarà una recollida a domicili dimarts i dijous de 17:00h a 20:00h, per poder sol·licitar aquesta recollida, cal cridar abans al telèfon 961212222.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167