Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Exposició de Joan Miró dels alumnes del CEIP Luis Vives
Exposició de Joan Miró dels alumnes del CEIP Luis Vives
15/05/2018
Exposició de Joan Miró dels alumnes del CEIP Luis Vives
A l'exposició podem veure diferents tècniques plàstiques, com pintar amb café o amb tela entre altres
Miró
Miró
Miró
Miró
Miró
Miró
Miró
Els i les alumnes de 3 i 4 anys del CEIP Luis Vives de Silla han realitzat el projecte artístic de Joan Miró. Com a producte final han fet una exposició al centre per a poder exposar totes les rèpliques i les creacions lliures inspirades en l'autor i així poder compartir amb tota la comunitat educativa del centre i amb les famílies el seu treball.

A l'exposició podem veure diferents tècniques plàstiques, com pintar amb café o amb tela entre altres. A més a més, han treballat totes les disciplines artístiques que l'autor feia com ara mosaics, tapissos, escultures, murals o pintures.

Aquest treball s'engloba dins de la línia de treball iniciada al centre en l'etapa d'Educació Infantil des del curs 16/17. Amb aquest projecte hem aconseguit fomentar la creativitat i la imaginació, hem potenciat i experimentat a diferents tècniques plàstiques, hem millorat la concentració i el gust per l'art i, també, hem treballat la coordinació oculomanual.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167