Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > 1r Encontre Empresarial de Silla
1r  Encontre Empresarial de Silla
15/05/2018
1r Encontre Empresarial de Silla
Aquest Encontre Empresarial, destinat al Polígon de l'Alteró, tindrà lloc el pròxim dijous 24 de maig a les 13 h per crear un canal de comunicació amb les empreses. Hi assistiran el regidor de Promoció Econòmica Josep Melero i l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá.
Encontre

L’Ajuntament de Silla, des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Alcaldia, impulsa la iniciativa de l’Encontre Empresarial amb l'objectiu de fomentar la col·laboració pública i privada, crear un espai per afavorir l'oportunitat de negoci de les empreses que possibilite establir una xarxa de contactes i generar sinergies entre elles.

Aquest I Encontre Empresarial s’emmarca dins del Programa Silla Atrau que l’Ajuntament de Silla ha posat en marxa per accelerar el creixement empresarial  i generar llocs de treball al municipi.

Des de l’Ajuntament, es pretén crear un canal de comunicació directe i permanent amb les empreses, que es va iniciar l'any passat al polígon de l'Alteró, amb les visites a les empreses per l'alcalde i les i els tècnics municipals, per d'identificar necessitats empresarials, els projectes de cooperació empresarial i establir reunions periòdiques d'empreses per polígons.

A l’acte que tindrà lloc el dia 24 de maig, de 13.00 a 14.30 h al Club Esportiu El Saladar, es parlarà de les propostes d’actuacions al polígon, del programa Silla Atrau per part de l’alcalde i regidor, i de l'estudi elaborat per la Universitat Politècnica de València sobre la proposta de renovació funcional de les àrees d'activitat econòmica Alcàsser-Silla-Beniparrell a càrrec de Juan Jaime Cano Hurtado, professor de la UPV, a més d’un networking d'empreses, on es presentaran les empreses assistents del polígon de l'Alteró.

Les persones interessades a assistir a l'esdeveniment han de contactar amb aDES mitjançant el telèfon 961219795 o enviar un correu electrònic a adessilla@gmail.com

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167