Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > CONNECTA JOVE TRENCA LA BRETXA DIGITAL AMB ELS NOSTRES MAJORS
CONNECTA JOVE TRENCA LA BRETXA DIGITAL AMB ELS NOSTRES MAJORS
10/05/2018
CONNECTA JOVE TRENCA LA BRETXA DIGITAL AMB ELS NOSTRES MAJORS
Aquest projecte pretén apropar les noves tecnologies per tal de trencar la bretxa digital i crear un espai de trobada intergeneracional entre joves i majors.
Connecta Majors
Connecta Majors
Connecta Majors
Connecta Majors
Connecta Majors
Connecta Majors
Connecta Majors
Connecta Majors
Connecta Majors
Connecta Majors

El projecte Connecta Jove Silla # Joves Actius, coordinat per l’Àrea de Joventut amb el suport de la Fundació Esplai ha començat a desenvolupar la fase de formació per a gent major. Aquest projecte pretén apropar les noves tecnologies per tal de trencar la bretxa digital i crear un espai de trobada intergeneracional entre joves i majors.

 

Més de 30 joves han impartit cursos de mòbils, tauletes i ordinadors formant a un total de 60 persones major. Començarem al mes d’abril i continuarem fins a finals de maig. Els llocs on s’estan realitzant és al centre Connecta Molí, a la Nau Jove, a la llar dels jubilats i a la residència pública de Silla.

Les sessions han sigut dinàmiques i personalitzades, ja que cada curs ha estat dirigit a més de 10 persones majors i dinamitzada per un mínim 5 joves diferents per cada curs. La qual cosa ha permés dedicar més temps a les dificultats que trobaven en l'ús de cada aparell i practicar pas a pas.

En aquest temps, els majors han descobert que l'edat no està renyida amb la tecnologia i que mai és tard per aprendre coses noves, navegar per internet, moure's per les xarxes socials i tantes altres oportunitats de participar i sentir-se particip que s'obren cada dia i que es troben a un sol toc d'una tecla del nostre telèfon, tauleta o ordinador.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167